O, brad frumos! A fost amplasat bradul de la Obelisc

Primul brad municipal de Crăciun a fost deja montat lângă Obeliscul din Parcul Crâng. El a fost donat de o familie de buzoieni din cartierul Mihai Viteazu. Urmează ca în zilele următoare să fie amplasat în Piața Daciei și cel de-al doilea brad, care este mult mai înalt, relateaza campusbuzau.ro

Primul brad de Crăciun a ajuns la locul lui, lângă Obeliscul din Parcul Crâng, acolo unde va înfrumuseța Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor.

A fost ales un brad din curtea unui buzoian din cartierul Mihai Viteazu, de pe strada Ion Costinescu, care l-a donat Municipalității pentru a fi împodobit pentru Sărbătorile de Iarnă.

Convoiul cu bradul municipal a străbătut o parte din Zona Industrială, apoi Calea Eroilor și a intrat în Pădurea Crâng pe Aleea Căprioarei. Ajuns la Obelisc, după ce a trecut pe sub plasa de lumini cu ajutorul nacelelor de la Urbis, bradul a fost ridicat de pe trailer și fixat în locașul construit special pentru el în anii trecuți

Nicio creangă nu s-a rupt în timpul transportului așa că, după ce va fi împodobit de sus până jos, bradul de Crăciun din Crâng va putea fi admirat de buzoieni în toată splendoarea sa. 

Citește articolul integral  campusbuzau.ro