Premierul Nicolae Ciucă vrea sa puna stop plecarii în masa a tinerilor peste granita! ‘Va încurajez sa va proiectati un viitor in Romania’

De Ziua Națională a Tineretului, premierul Nicolae Ciucă a transmis un îndemn pentru tinerii români.

Șeful Guvernului îi îndeamnă pe tineri să-și construiască un viitor în țara noastră și să nu mai plece peste hotare.

„Dragi tineri, voi sunteți prezentul, viitorul și speranța țării noastre.

De Ziua Națională a Tineretului, vreau, în primul rând, să vă felicit pentru civism și solidaritate și să vă mulțumesc tuturor pentru idei, inițiative și implicare.

An European al Tineretului, 2022 ne oferă ocazia de a mobiliza energiile noastre la nivelul întregii Uniuni, care ne dă șansa de a studia, munci și călători în deplină libertate.

Primul lucru pe care îl observ când lucrez cu tinerii este motivația puternică de a veni cu soluții simple și inovatoare la problemele cu care ne confruntăm cu toții, fie în societate sau administrație, fie la locul de muncă sau în diverse situații de viață.

Sunteți o sursă reală de inspirație, optimism și principala resursă a țării noastre și a societății din care facem cu toții parte.

Vă încurajez să vă proiectați un viitor în România și să vă folosiți curajul, perseverența și creativitatea pentru a vă atinge aspirațiile aici, în țară.
La mulți ani!”, spune, luni, Nicolae Ciucă.