Pentru ce a primit un râmnicean o amendă de 500 de lei

Comportamentul iresponsabil este aspru sancționat de către polițiștii locali din Râmnicu Sărat iar, dacă săptămâna trecută au fost împărțite amenzi în valoare de 1.000 de lei pentru cei care au aruncat gunoaie în parcuri, de data aceasta a venit rândul celor care deteriorează leagănele sau balansoarele din locurile de joacă pentru copii.

La sesizarea unor cetățeni vigilenți, Poliția Locală a aplicat o amendă de 500 de lei unui râmnicean care s-a gândit să se relaxeze pe un balansoar dintr-un loc de joacă special amenajat pentru copii în Parcul Municipal. Polițiștii au transmis că astfel de fapte sunt sancționabile, iar amplasamentele din locurile de joacă sunt doar pentru copii, nefiind adaptate pentru greutatea adulților, riscând să fie deteriorate sau distruse astfel. citeste articolul integral Opiniabuzau.ro

500 de lei! Atât a costat astăzi un astfel de comportament iresponsabil, în Parcul Municipal!
📍Locurile de joacă, oriunde ar fi ele amplasate sunt dedicate copiilor!📍

Le mulțumim părinților care au sesizat, cu încredere, acest comportament către Poliția Locală! Nu ezitați să o faceți și dumneavoastră ori de câte ori se impune intervenția noastră!