Prima faleză la râul Buzău, inaugurată astăzi la Berca

Eveniment important pentru comunitatea locală din comuna buzoiană Berca. Astăzi a fost inaugurată Faleza Berca, loc de promenadă și recreere pentru localnici și cel mai recent obiectiv turistic din Geoparcul Internațional UNESCO Ținutul Buzăului.

Zona de promenadă beneficiază și de un loc special pentru picnic, în suprafață de 1000 de metri pătrați, dotat cu foișoare, grătare, apă curentă și coșuri de gunoi.
Copiii au avut parte și de surprize: teatru pentru copii, clovni, statui vivante, mascote Disney, baloane modelabile precum și facepainting.
La eveniment au participat primarul comunei Berca Ionel Dobrița, deputatul Romeo Lungu, președintele Consiliului Județean Buzău Petre Emanoil Neagu, vicepreședintele Adrian Robert Petre, alături de mai mulți localnici din Berca și comunele învecinate.

 

📌 Inaugurare zona de picnic și faleza Berca 👏
Mă bucur când văd cum se dezvoltă comunitățile buzoiene, cum cetățenii se pot bucura de o plimbare plăcută într-un cadru frumos, amenajat, cum o zonă turistică precum Berca devine mai frumoasă cu an ce trece și se transformă într-o adevărată poartă de intrare în Geoparcul Internațional UNESCO Ținutul Buzăului! Felicitări domnului primar Dobrița Ionel și întregii sale echipe pentru acest proiect și pentru toate eforturile de a pune în valoare comuna Berca! 👏, a declarat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu
Astăzi am participat la inaugurarea 🌳 𝗙𝗮𝗹𝗲𝘇𝗲𝗶 𝗕𝗲𝗿𝗰𝗮, loc de promenadă și recreere pentru localnici, precum și #obiectiv #turistic pentru Geoparcul Internațional UNESCO Ținutul Buzăului. Faleza cuprinde și o zonă de picnic 🧺, de aproximativ 1000 de metri pătrați, dotată cu foișoare, grătare, apă curentă și coșuri de gunoi, fiind un loc ideal pentru a petrece câteva ore în mijlocul naturii.👏Felicitări primarului Dobrita Ionel și 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗲𝗶 𝗣𝗦𝗗 pentru această investiție! Orice se poate realiza acolo unde există #viziune și #voință!, a declarat deputatul buzoian Romeo Lungu.