Primul autobuz electric, pe strazile din Buzau

Primul autobuz electric a ieșit pe străzile Buzăului, într-o călătorie de probă, de Vinerea Verde. „PSD Buzău încurajează oamenii să renunțe la mijloacele de transport poluante”, a transmis organizația județeană social-democrată.

De Vinerea Verde, membrii PSD Buzău i-au încurajat pe oameni să renunțe la mijloacele de mijloacele de transport poluante, prin înlocuirea autoturismelor personale cu mijloace alternative de transport ori mersul pe jos,  cu scopul reducerii poluării mediului înconjurător.

La campanie s-au alăturat deputatul Laurențiu Țepeluș, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, viceprimarul municipiului Buzău, Oana Matache și subprefectul Constantin Cristea. Aceștia au vrut ca, prin exemplul personal, să demonstreze că oricine poate contribui la reducerea poluării mediului înconjurător și la adoptarea unui stil de viață mai sănătos și activ.

„Vinerea Verde este un program de conștientizare pentru protecția mediului înconjurător, organizat de către Partidul Social Democrat la nivel național, cu scopul de a promova responsabilitatea pentru mediu și implicarea pentru protejarea acestuia. Este doar unul dintre multele proiecte ale Partidului Social Democrat care urmăresc să promoveze o dezvoltare durabilă și responsabilă.”, a transmis Biroul de Presă al Organizației Județene a Partidului Social Democrat Buzău.