Programul de talente CCA: ”Cavalerii viitorului”

Prestație foarte bună a tinerilor arbitri din cadrul CJA Buzău la testele preliminare din cadrul noului proiect „Cavalerii Viitorului”, care au avut loc în această săptămână la București! 

Testele preliminare ale acestei ediții a programului ”Cavalerii viitorului” sunt organizate sub îndrumarea managerilor regionali FRF, fiind coordonate și supravegheate de instructorul fitness UEFA și de membrii și colaboratorii Comisiei Centrale a Arbitrilor. 

Programul face parte din strategia CCA de dezvoltare a arbitrajului la nivel județean.

Din cadrul CJA BuzăuBulibasa CristianCirjan SebastianUngureanu DianaCighir DavidEnciu Alexandru și Cornescu Andrei au promovat cu brio testele preliminare și vor face parte din program, a declarat președintele Comisiei Județene de Arbitri Buzău, Laurențiu Ionașcu

Este cea de-a patra ediție a acestui proiect în care au loc, în diferite locații din țară, teste preliminare pe care candidații trebuie să le treacă.Pentru a putea participa și avansa în program, tinerii participanți trebuie să obțină minimum nota 7 la testarea teoretică și trebuie să treacă și de probele fizice.

În prima etapă vor fi testați 250 de arbitri, 30 fiind femei. După fiecare etapă a programului, curs introductiv, curs de consolidare, cei mai buni arbitri vor fi testați și promovați în lotul pentru Liga 3.