Sambata, meci mare in Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, SCM Gloria Buzău – HC Zalău

Sport Club Municipal Gloria Buzău vă invită sâmbătă, 14 mai 2022, începând cu ora 11:00, la partida de handbal feminin, desfășurată la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, când echipa noastră va întâlni formația HC Zalău, în etapa cu numărul 24 a Ligii Florilor MOL.

Pentru partida de sâmbătă, clubul pune la dispoziție bilete la prețul de 20 de lei. Acestea pot fi achiziționate online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro sau de la următoarea case de bilete, în funcție de numărul de bilete disponibile:

– Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – 1 casă (deschisă vineri, 13.05.2022, între orele 13:00 – 18:00 și sâmbătă, 14.05.2022, între orele 08:00 – 11:00).

Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Însoțitorii copiilor, ce depășesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces la respectiva competiție, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, rândul 12.

Sportivii legitimați la orice club sportiv din municipiul Buzău vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în sectorul D, rândul 13, în baza legitimației de sportiv, vizată pe anul în curs. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casele de bilete, conform programului menționat mai sus.

Persoanele cu dizabilități și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate, în sectorul F, rândurile 1 și 2. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casa de bilete de la Sala Sporturilor, conform programului menționat mai sus.

Purtarea măștii de protecție este recomandată pentru toți spectatorii, pe toată durata desfășurării competiției.

Fiți alături de echipa noastră! Hai Buzău, Buzău!