SĂRBĂTOREȘTE ROMÂNEȘTE – ÎMPREUNĂ ÎN PARCUL CRÂNG

Partidul Social Democrat invită buzoienii la evenimentul SĂRBĂTOREȘTE ROMÂNEȘTE – ÎMPREUNĂ ÎN PARCUL CRÂNG, miercuri, 8 mai, între orele 14:00 și 21:00.

Programul evenimentului cuprinde activități pentru întreaga familie. De la ora 14:00, copiii se vor bucura de teatru de păpuși, personaje colorate și un super spectacol de magie cu MAGICIANUL TEO MAGICOOL, în zona special amenajată pentru ei.

De la ora 18:00, la scena de la Obelisc, sărbătorim românește, alături de artiști buzoieni îndrăgiți: Alexandra Panaete, Ilona Neculae, Angela Manole, Miha Sandu, Cristina Maria Nicolae, Mădălina Manolache, Mario Buzoianu și Nemuritorii, urmați de două surprize de excepție: TRAIAN ȘI VALERIA ILEA și VLĂDUȚA LUPĂU ȘI RAPSOZII MARAMUREȘULUI.

Evenimentul, prilejuit de lansarea candidaților PSD la Consiliul Județean și Consiliul Local, va fi o ocazie perfectă pentru ca aceștia să discute, direct, cu buzoienii, despre planurile de viitor, proiectele aflate în dezvoltare și propuse pentru implementare în municipiu și județ și pentru a le arăta acestora că reprezintă Cea mai bună echipă pentru Buzău la alegerile din 9 iunie.

Alături de consilierii propuși pe listele PSD vor fi și Constantin Toma, Primarul municipiului Buzău și domnul senator Lucian Romașcanu, candidatul PSD pentru postul de Președinte al Consiliului Județean Buzău.