Se amenajează Orășelul. Vor fi montate caruseluri pentru copii.

Zilele trecute, copiii din toată țara au primit o veste bună de Sărbători. Administrațiile locale au primit dezlegare să organizeze sărbătorirea Crăciunului și a Revelionului în aer liber, așa că pot construi și așteptatele Orășele de poveste pentru cei mici. La Buzău, Orășelul va fi deschis odată cu intrarea școlilor în vacanță.

După ce s-a dat liber la petrecerile de Crăciun și de Revelion în aer liber, edilii buzoieni au hotărât de îndată să organizeze sărbătorirea trecerii dintre ani pe platoul de marmură, dar să nu i-au uitat nici pe cei mici.

Zis și făcut.

În preajma Crăciunului, la Obeliscul din Parcul Crâng, va fi amenajat un loc de poveste pentru copiii buzoienilor scrie campusbuzau.ro

Bradul de Crăciun, amplasat deja în fosa specială, construită cu ani în urmă pentru el, va fi împodobit cu decorațiuni strălucitoare și cu sute de becuri multicolore.

În jurul Obeliscului vor fi montate caruseluri și alte instalații de divertisment, care vor fi asaltate  de prichindei, iar vata de zahăr va face deliciul acestor zile de Sărbători de Iarnă.

Orășelul Copiilor va fi gata și va putea fi vizitat de îndată ce școlile vor intra în vacanță.