Sorin Grindeanu anunţă că Municipiul Buzău va fi conectat cu Autostrada A7: Drumul de legătură va fi realizat în parteneriat cu autorităţile locale

Drumul de legătură dintre Autostrada Moldovei și Municipiu va fi realizat în parteneriat cu autoritățile locale!
CNAIR și Primăria Municipiului Buzău au semnat astăzi un Protocol de Colaborare pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar construirii a trei tronsoane ale acestui drum.
Prin document se stabilește inclusiv contribuția financiară a fiecărei părți pentru finanțarea Contractului necesar Studiului de Fezabilitate destinat tronsoanelor 2, 3 și 4 ale acestui proiect.
Începând de astăzi, CNAIR și Primăria Municipiului Buzău pot începe demersurile pentru elaborarea documentației tehnico-economice necesare derulării
Contractul finanțat prin POIM 2014-2020
Ulterior, proiectarea și execuția Drumului de legătură dintre A7 și Municipiul Buzău, cu o lungime de aproximativ 9 km, vor putea fi finanțate prin POT 2021-2027.
Protocolul semnat astăzi este cel de al 40-lea document semnat cu autoritățile locale, de când am preluat mandatul de ministru al Transporturilor și Infrastructurii.
Ministrul menţionează că Protocolul semnat astăzi este cel de al 40-lea document semnat cu autorităţile locale, de când am preluat mandatul de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii.