Handbal feminin: Primul joc din 2022 pentru SCM GLORIA BUZĂU

Sport Club Municipal Gloria Buzău are marea bucurie să vă invite sâmbătă, 08.01.2022, începând cu ora 18:00, la prima partidă de handbal feminin din acest an, desfășurată la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, când echipa noastră va întâlni formația CS Dacia Mioveni 2012, în etapa cu numărul 10 din Liga Florilor MOL.

Pentru partida de sâmbătă, clubul pune la dispoziție bilete la prețul de 20 de lei, în limita a 50% din capacitatea Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi”.

Acestea pot fi achiziționate online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro sau de la următoarele case de bilete:

– Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” – 1 casă, deschisă sâmbătă, 08.01.2022, între orele 10:00 – 18:00).

Accesul minorilor în Sala Sporturilor se face în următoarele condiții:

  • Copiii cu vârsta de până la 16 ani au acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza certificatului de naștere (copie), a carnetului de elev sau a cărții de identitate. Însoțitorii copiilor, ce depășesc vârsta de 16 ani, vor plăti biletul de acces la respectiva competiție, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinătate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul „D”, rândurile 11 și 12.

 Sportivii legitimați la orice club sportiv din municipiul Buzău vor avea acces gratuit, în limita locurilor disponibile, în sectorul D, rândul 13, în baza legitimației de sportiv, vizată pe anul în curs. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casele de bilete, conform programului menționat mai sus.

 Persoanele cu dizabilități și persoanele cu vârsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, în limita locurilor disponibile, în baza actului de identitate, în sectorul F, rândurile 1 și 2. Biletele gratuite vor putea fi ridicate de la casa de bilete de la Sala Sporturilor, conform programului menționat mai sus.

 Purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru toți spectatorii, pe toată durata desfășurării competițiilor.

Pentru a veni în sprijinul suporterilor, în ziua meciului, SCM Gloria Buzău va amplasa, în fața Sălii Sporturilor, începând cu ora 16:00, un punct medical autorizat, care, în baza biletului de acces sau a abonamentului pentru sezonul competițional în curs, va efectua teste rapide antigen (certificate), la prețul de 25 de lei.