ULTIMA ORA I CSA Steaua nu va juca la barajul de promovare în Liga 1! A venit decizia TAS

CSA Steaua a făcut apel la TAS după ce FRF i-a interzis prezența la barajul de promovare în Liga 1, din cauza formei de organizare.

Decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a venit vineri și le-a fost defavorabilă ”militarilor”, care vor rămâne în Liga 2 și din sezonul viitor.

Vineri, 20 mai 2022, Tribunalul Arbitral al Sportului a respins cererea CSA Steaua de suspendare a jocului de baraj de menținere/promovare în Liga 1.

Prin urmare, jocurile de baraj dintre CS Concordia Chiajna și AFC Chindia Târgoviște se vor disputa conform programării inițiale. Manșa tur se joacă sâmbătă, 21 mai, de la ora 15:30”, a anunțat FRF.

CSA Steaua a mers la TAS invocând meritul sportiv, pentru că s-a clasat pe locul patru în play-off-ul Ligii 2, care duce, în mod normal la baraj. Totuși, pentru că regulamentele în vigoare îi interzic unei echipe departamentale să promoveze în Liga 1 și să dispute un baraj care ar putea s-o ducă în primul eșalon, locul Stelei a fost luat de Concordia Chiajna, locul cinci din play-off.