VIDEO: România EDUCATA – Klaus Iohannis „PSD, PSD, m..e PSD” sau cum înțeleg tinerii PNL să petreacă la o „școală de vară”, unde premierul i-a îndemnat să fie mândri că-s liberali pentru că ei reprezintă „viitorul”

Chefurile organizate la școala de vară a tinerilor PNL – eveniment desfășurat în acest weekend pe litoral, în Venus – arată care este nivelul „juniorilor” liberali, pretendenți la înalte funcții politice și administrative.

În pragul unei reale crize economice, cu un război la graniță și zeci de neînțelegeri în coaliția de guvernare, tineretul liberal a chefuit fără nicio grijă, cu mese încărcate de alcool, concerte în aer liber și multe voie bună. Tinerii din PNL adunați din toată țara au cântat și au dansat, iar colegilor de la guvernare le-au strigat din toți bojocii: „m..e PSD, m..e PSD. Se știe…m..e PSD” (video jos).

„Vă îndemn pe toți să fiți mândri că sunteți membrii PNL, să fiți curajoși și să ne spuneți în față: ,,noi o să fim mai buni ca voi,,. Avem nevoie să ne spuneți asta, poate în felul acesta ne ambiționați mai mult pe cei care astăzi avem o anumită vârstă și avem nevoie de tot ceea ce înseamnă rolul catalizator al Tineretului Liberal  le-a transmis Ciucă tinerilor liberali.