Wiktorskie! Buzăul trece la limită de Unirea Dej

Pas important către play-off, reușit azi de FC Buzău. Elevii lui Cristi Pustai s-au impus în partida cu Unirea Dej, cu 1 la 0, grație reușitei lui Kamil Wiktorski.

Buzoienii au atacat chiar din primele minute, reușind câteva combinații de finețe, la marginea careului advers, nefructificate însă de atacanți. La polul opus, Dejul a a fost periculoasă pe contraatac. Ionuț Frăsineanu, de la oaspeți, și-a depășit de două ori în viteză adversarul direct, speculând spațiile dintre fundașii buzoieni. Din fericire pentru gazde, pasele acestuia nu au avut adresă.

Buzăul a avut prima mare ocazie de gol în minutul 20. Ekollo a reluat cu capul din șase metri, după o centrare excelentă a lui Oltean. Răilean a reușit însă o paradă uimitoare, reușind să respingă în corner. Tot Oltean a fost la originea altei mari ocazii de gol. Left-backul venit de la Mediaș a plasat perfect o centrare la colțul lung, assist reluat peste poartă, de același Ekollo

În repriza a doua tot Buzăul a fost în atac, însă oportunitățile de gol au fost mult mai puține. Oaspeții puteau să înscrie prin Manole, însă a fost rândul lui Relu Stoian să re remarce. Golul izbăvitor a venit târziu, în minutul 85. Noul intrat Ciprian Petre a executat un corner la colțul scurt, Gaitan a prelungit iar Wiktorski, poziționat excelent a reluat imparabil, cu o lovitură de cap, în plasa lui Răilean.

Până la final, oaspeții nu au mai reușit să-și creeze oportunități de gol, astfel că FC Buzău se impune cu 1 la 0 și este cu un pas mai aproape de play-off. Grație victoriei de azi, Buzăul menține 4 puncte distanță față de Metaloglobus și 6 față de Slobozia. Etapa viitoare, elevii lui Cristi Pustai vor juca în deplasare, cu Șelimbăr.

Relatează campusbuzau.ro
Vezi inregistarea video AICI