Autocar personalizat pentru FC Buzău. 51 de locuri și confort sporit pentru fotbaliști

FC Buzău are, de zilele trecute, un autocar propriu. Mastodontul de 51 de locuri vine cu toate dotările specifice unei echipe de fotbal, ba mai mult, va primi și alte modificări la interior, menite să sporească gradul de confort în care vor face deplasarea sportivii clubului.

Autocarul celor de la FC  Buzău a sosit deja de câteva zile și este deja personalizat la exterior, cu sigla entității sportive dar și cu cele ale sponsorilor. În plus, pe aripi, a fost adăugat sloganul “Mult mai simpatic decât antipatic”, noul motto al trupei buzoiene. Ideea a fost a lui Cristi Pustai și a venit în urma unui brainstorming ad-hoc. Zicala, nu lipsită de umor, a fost adoptată imediat și de conducerea administrativă a grupării, fiind astfel inscripționată și pe autocar.

Dincolo de imagine, autocarul este menit să transporte în siguranță și confort fotbaliștii, mai ales în contextul unor deplasări lungi pe care trebuie să le facă FC Buzău. De asemenea, în materie de dotări de siguranță, autocarul, deși este second-hand, vine cu un pachet de elemente extreme de evoluate.

Autocarul FC Buzau va fi personalizat și la interior. Pe lângă scaunele premium și complet ergonomice cu care este dotat, gradul de confort va fi sporit cu un pachet special de care se bucură marile cluburi de fotbal FC Buzău va mai efectua cel puțin două deplasări lungi în acest sezon, una la Timișoara, pentru partida cu Ripensia, cealaltă la Sibiu, pentru meciul cu Viitorul Șelimbăr. (Andrei Solomon)
[citește mai mult pe campusbuzau.ro].