SALĂ DE SPORT MODERNĂ LA BERCA

Ore de educație fizică în condiții moderne pentru elevii din comuna buzoiană Berca. Acest lucru este posibil după ce primăria a reușit să construiască o Sală de Sport Modernă cu 102 locuri. Finanțarea a fost obținută prin CNI și a costat aproximativ un milion de euro.

Peste 700 de elevi vor beneficia de noua sală de sport, aceasta fiind amenajată pentru mai multe sporturi, precum volei, baschet sau handbal. Sala de sport din comuna Berca va permite chiar și desfășurarea unor competiții județene, având în vedere faptul că beneficiază de vestiare și spații tehnice moderne.

Demersurile pentru construirea sălii de sport au fost demarate în urmă cu patru ani, timp în care s-au semnat contractele și s-au căutat sursele de finanțare. La inaugurare au participat primarul Ionel Dobrița, reprezentanți ai Consiliului Local, cetățeni din comună și elevi din toate unitățile de învățământ din Berca. Nu este prima investiție majoră din comuna buzoiană Berca, anul acesta fiind inaugurată și prima faleză la râul Buzău.