UN NOU PROIECT CU FONDURI EUROPENE LA BERCA

Primarul comunei Berca, Ionel Dobrița, a anunțat aprobarea unui contract de finanțare pentru un nou proiect european, în valoare de 2.354.921,67 lei, finanțat prin P.N.R.R.

Proiectul vizează extinderea rețelei existente de colectare a apelor uzate menajere în zona Lunca Berca, de-a lungul DJ 203 L și pe străzile adiacente. Munca în echipă a administrației locale a făcut posibilă realizarea acestui proiect vital pentru comunitatea locală, care va aduce beneficii semnificative pentru locuitorii comunei.

Detaliile tehnice includ instalarea de conducte gravitaționale și de canalizare, construcția de stații de pompare și cămine de vizitare, toate având scopul de a îmbunătăți infrastructura locală și calitatea vieții cetățenilor.

În cadrul acestei inițiative, primarul în funcție, Ionel Dobrița, transferă cu încredere responsabilitatea viitorului candidat PSD la primărie, actualul viceprimar Denis Ionescu, subliniind angajamentul continuu pentru dezvoltarea și bunăstarea comunității din Berca. Această tranziție este realizată într-un spirit de continuitate și încredere, asigurând o predare a mandatului în deplină siguranță și stabilitate.